Planteskolejord, BigBag, Fragtfri

3.224,95
Lager: På lager

Planteskolejord, BigBag, Fragtfri

Planteskolejord består af champost, som er komposteret hestegødning, så der er gødning og micro organismer i.
Hertil er tilsat en god kvalitet grov spagnum, så blandingen ikke bliver for stærk, samt granuleret moler for bedre at kunne absorbere vand og gødning. (Brugsvol. 3000 liter)

Sunde Planter er mere modstandsdygtige imod sygdom og skadedyr. Planteskolejord forbedrer jordstrukturen og holder på vand og gødning. Det er særdeles velegnet til lette jordtyper p.g.a. champosten og leret.


ANVENDELSE: Planteskolejord er yderst velegnet til krukker, altankasser, potter og kummer m.v., da der kan plantes direkte i planteskole-jorden, men husk god dræn i bunden af krukkerne. Man kan anvende den til jordforbedring og plantning af de fleste planter, bortset fra surbundsplanter. (Indendørs kan der forekomme små fluer fra ny-komposteret gødning, men de er uskadelige for planterne og forsvinder igen).

GØDNING: Champost Planteskolejord indeholder gødning i form af champosten, og derfor tilsættes der ikke gødning det første år, men bliver der lyse skud på planterne, kan det blive nødvendigt at gøde med lidt kvælstofholdig gødning.

Leveres, til fast grund (f.x. indkørsel), men ikke med kran, indenfor 7 arbejdsdage.

Inspiration