Ferramol sneglefri 700 g

149,50
Lager: På lager
Dræbersnegle i kompostbunker og urtehaver
Dræbersneglene overvintrer i kompostbunker og andre steder, hvor der er lunt og løs jord. Hvis du drysser et tyndt bælte af SnegleFri omkring disse steder, er du godt fra start i bekæmpelsen af sneglene. Et bælte rundt om køkkenhaven kan også gøre underværker og vil efterhånden gøre det muligt på ny at dyrke grøntsager i snegleplagede haver. Hvis du ikke føler dig sikker på, om der er snegle i haven, kan du afgøre det med en simpel test. Dræbersnegle elsker agurk. Hvis du lægger skiver af agurk ud i risikoområderne kan du hurtigt konstatere, om der er snegle i haven.


Produktbeskrivelse for SnegleFri Ferramol

Analyse: 1% Jern(III)fosfat, vegetabilier som hvedemel og blågrønst farvestof. Alle ingredienser er godkendte som fødevarer.
Virkemåde: Efter indtagelse vil SnegleFri ødelægge sneglenes evne til at optage calcium og i løbet af kort tid vil sneglen søge skjul og dø.
Udseende: Blå granulater
Emballager: 0,7 kg, 2,5 kg
Brugsanvisning: Udstrø granulateret hvor sneglene findes. Granulaterne skal have en indbyrdes afstand af ca. 10 cm svarende til 5 g/m2. Hvis sneglene opæder granulatet og der er flere snegle, genbehandles på samme måde. Ved massive angreb skal der bekæmpes i hele perioden fra påske og indtil første betydende frost.
Tom emballage: Kan bortskaffes med dagrenovationen.
Miljøstyrelsens godkendelse: Må kun anvendes til bekæmpelse af agersnegle og skovsnegle på dyrkede og udyrkede arealer, samt i væksthuse. SnegleFri Ferramol er også tilladt til økologisk brug.
Inspiration